Wednesday, March 11, 2009

Went to eat swensens today...
i was veri looking forward to eat the food went we were on our way thre...
BUT,like not so excited when the food was right infront of us...
hais....,and i was VERY irritated by the noise thre...
the ring ring sound... and the "yi oh yi oh"sound.. [._." i dunno how to describe...]
After eating finish then Ro and lp accompany me to buy o-cha ice cream. :DD
O-cha ice cream was delicious! :DD [esp. green tea flavour!! =P]
when i finish my ice-cream,then we jus go home straight! =DD

was veri urgent when i reach home...LOLS ><

Rona was right.lessons nowadays are getting bored.
i hope we wont lose interest in studies before reaching 'O'lvl.

FOR NOW,how about some survey i created?? heheheh
Title is: How well do u know ur class.

*before i do,i want to clarify sth.
No offence with the names i write!its jus for fun(:
pls dont mind.if u mind,tell me...i will remove it (:

1.who do you think is the sleeping queen or king in your class?Explain.
Ans: Edwin.always called out by tchers in class?

2.who do you think is the most active person in ur class?Explain.
Ans: Shelly.her voice can be heard everyday(:

3.Tallest person in your class is?
Ans Yanshuo!

4.Name a person in your class who you think is funny.why do you think so?
Ans: Rona.She've got lots of weird actions which is funny... ><

5.Is there any kind soul in ur class?
Ans: yes! Liping! :D

6.Class responsible person is?
Ans: Ehhhh......not sure!!

7.Who is the mr/ms. crappy in ur class?why?
Ans:CheongHow.He craps alot. -.-

8.Anyone who likes to laugh alot in class?who?
Ans: yep!Afiqah.

9.Most cheerful person in class is??
Ans: May! :D

10.Best helper in your class.why?
Ans: xinying and juncheng.Bcos they are the famous Ava(s) called by tchers.

11.which gang do you think has strong bonds.Name them out!
Ans:Ellvixson's gang.[i cant rmb all the names in their grp ><]

12.Who do you think is smart in your class?
Ans: Jiamin. =D

ok lah...
i sian liao...stop here...shall continue when i hav time... ><
so stay tune!

No comments:

 
Copyright © 2010 Jlsy Profile (; | Modified by CaneChild